3 februarie 2020

Teste de sarcină ciudate

Din istoria antică primul test de sarcină la domiciului efectuat a fost numit "Profetul".
Mottoul său ar fi ca “Fiecare femeie are dreptul să știe din timp dacă este însărcinată sau nu!”.

Dacă însă ești activă pe plan sexual și sunt motive să presupui o sarcină, poți afla ușor dacă faci un test de sarcină acasă.
Te decizi să faci un test de sarcină? Îți ofer 7 metode eficiente de depistarea sarcinii în condițiile casnice.

1. Testul cu biocarbonat de sodiu
Fiecare gospodină ar trebui să aibă în bucătărie acest ingredient minune. Cum se efectuează testul? Puneți 2 linguri de biocarbonat de sodiu într-un vas, adăugați urina colectată și observați-o. Dacă vedeți bule formate testul a ieșit pozitiv și este posibil să fiți însărcinată.

2. Testul de sarcină cu înălbitor de rufe
Se spune că este o metodă eficientă numită ca “test de sarcină prin înălbire”.
Aveți nevoie să colectați urina într-un recipient curat, și mai aveți nevoie de un pahar de înălbitor. Turnați într-un vas paharul de înălbitor și o parte din urină, amestecați bine. Dacă se va forma spumă - Felicitări sunteți însărcinată, în caz că nu se face spumă nu sunteți gravidă!

3. Test de sarcină cu pastă de dinți
Luați o pastă de dinți cea mai simplu, nu optați pentru pastă de dinți colorată sau gel. Amestecați urina colectată cu 2 lingurițe de pastă de dinți. Observați dacă compoziția își schimbă culoarea albastră, rezultatul a ieșit pozitiv.

4. Test de sarcină cu supăn
Aveți nevoie de un simplu săpun. Colectați urina într-un vas și lăsați săpunul la fundul acestui recipient, dacă observați că săpunul face bule înseamnă că sunteți însărcinată.

                                      

5. Test de sarcină cu oțet de casă
Încă un test de sarcină ce poate fi efectuat cu ușurință. La sigur că îl aveți și pe acesta în bucătărie. Aveți nevoie de un recipient unde ați colectat urina și turnați deasupra o cană de oțet și amestecați. Hormonii sarcinii din urină ta vor schimba culoarea soluției. Dacă culoare nu se schimbă înseamnă că nu sunteți însărcinată.

6. Test de sarcină cu frunze de păpădie

Acest test de sarcină îl puteți efectua în perioada verii. Strângeți frunze de păpădie, cele care nu sunt expuse direct la razele solare. Frunzele cultivate la umbră sunt perfecte pentru a efectua testul de sarcină. Puneți 2 frunze de păpădie într-un vas. Adăugați urina până când acoperiți frunzele. Așteptați 10 minute, și dacă observați pe frunzele acestei plante că apar pete roșii, este probabilitatea să fiți însărcinată.

7. Testul de sarcină cu zahăr

Cu siguranță că și zahărul îl aveți în bucătărie. Luați 3 cubulețe de zahăr și punețile într-un recipient, turnați deasupra urina colectată până le acoperiți. Dacă zahărul în decurs de 5 minute nu se dizolvă aceasta ar însemna că testul a ieșit pozitiv. Iar în cazul că cubulețele sau dizolvat indică faptul că testul a ieșit negativ.

Un test de sarcină funcționează prin detectarea ridicată a hormonului HCG, care este prezent în mod normal în organism numai dacă sunteți însărcinată. Multe femei sunt sigure că au rămas însărcinate încă din primele zile de la concepție. Altele însă, află după primele simptome de sarcină, sau efectuarea testului de sarcină care a ieșit pozitiv, și după vizita medicului ginecologic.

Sursa foto: timpul.md af.birmiss.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu