4 septembrie 2019

26 imagini amuzante inspirate din viața femeii gravide

Viața în timpul sarcinii dobândește emoții pozitive și declanșează amintiri amuzante și plăcute. Nu uitați că sarcina nu este o problemă, dar și bucuria așteptării, anticiparea aparitiei unui bebeluș mult dorit.

În timpul sarcinii trebuie să vă înconjurați cu lucruri utile, plăcute și frumoase, să faceți tot ceea ce vați dorit și visat demult. Sarcina este un moment captivant atât pentru mamă cât și pentru tată.
Aceasta nu este întodeauna ușoară și fără griji, uneori poate să pară și dificilă ca:
  • Incapacitatea de a lega șireturile datorită burții uriașe 
  • Poftele alimentare
  • Presiunea asupra vezicii urinare
  • Creștere distinctă a activității hormonale
  •  Stările de greață
Ilustratoarea și animatoarea norvegiană, mamă a doi copii, Lin Severisen din Bergen, creează o serie amuzante de imagini desenate ce reflectă în mod clar dificultățile și relațiile cotidiene din viața unei femei însărcinate care se pregătește să devină mamă.

Primele desene ilustrate din această serie au apărut în timpul sarcinii a artistei în 2012. Dar mai apoi, creatoarea ilustrațiilor a continuat să deseneze, după o scurtă pauză când era însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei.

Micile probleme ale femeilor însărcinate redate prin câteva imagini desenate:Sursa foto: timeallnews.ru unpp.com.ua b17.ru ya-zhenschina.info yaplakal.com thestir.cafemom.com.lk thestir.cafemom.com popsugar.com nevashamasha.ru mamochki22.ru kyk.su istockphoto.com babysfera.ru bipbap.ru awesomeinventions.com ansys.msk.ru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu