23 august 2019

35 de ilustrații haioase zi de zi alături de copii

A deveni mamă și tată pentru copilul tău este cel mai nobil lucru ce se poate întâmpla din viața fiecărui părinte. Copii sunt bucuria, armonia unei familii și a întregii societăți.

Pozele comice care fac haz de “necaz” trezesc realitatea prin care trece o femeie, după ce devine proaspăta mămică. Problemele cu care se confruntă zi de zi, modificările corporale, până la cele mai “mici sau mari” mărunțușuri ca: mersul la toletă până și la alăptare. Toate aceste ilustrații ne redau schimbările din viața de cuplu.

Odată cu venirea bebelușilor pe lume, casa se umple de veselie, prinde strălucire și lumină de momentele haioase a acestora, dar mai ales și de mulțimea poznelor. Cu siguranță nu există un părinte care să nu să se regăsească în cel puțin una dintre aceste ilustrații. Imaginiile sunt pe cât de amuzante dar și atât de sincere.

Momente și situații comice ce ne amuză și ne fac să râdem. Vă prezentăm o serie de fotografii mai neobișnuite:Sursa foto: authorlove.com brightside.me buzzfeed.com.kk crayondhumeur.blogspot.com demamici.ro detstrana.ru edamagazine.ro greenme.com.br ivona.bigmir.net momjunction.com popsugar.com topbuzz.com urbia.de yu-la.spb.ru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu