7 aprilie 2019

Semnificația orei de naștere în destinul copilului tău

Ora nașterii a bebelușului dumneavoastră după părerea astrologilor joacă o semnificație importantă în destinul vieții a fiecărui copil în parte. 
Cum oare poate să influențeze ora nașterii la caracter și pesonalitate a copilului în general?


ORA   00:00- 2:00
Copii născuți în ora de noapte, în acest interval de timp sunt determinați de o dorință de a acapara cât mai multe cunoștințe în învățătură. Au o curiozitate sporită de a explora, indiferent de ce domeniu fac parte. Își doresc și au scopul de a descoperi lucruri noi, să citească, să călătorească, sunt intelectuali și receptivi.

Copii sunt și devin tot mai inteligenți și independenți, încât părinții trebuie să le acorde o atenție mare la termenii de comunicare: în dependență în mediul unde și cum crește, modul de educație și comunicare, și în funcție de compania în care se implică și fac parte. Acești copii sunt capabili să studieze simultan mai multe limbi străine.

ORA   2:00- 4:00
Copii născuți la aceste ore au o sănătate și vitalitate excelentă. Le place și adoră mult să se bucure de viață, sunt mici oameni veseli, sunt genul de persoane ce le place luxul și confortul. În viitor pot câștiga cu ușurință banii și să le irosească destul de repede, obțin cu ușurință obiectivele în toate domeniile ale vieții.

Au propriu său sistem de valori, și sunt foarte greu de convinși în orice tip de situație. Dezavantajele naturii ale copilului pot fi atribuite abilităților sale de comunicare, așa că părinți trebuie să le dezvolte această calitate încă din copilărie din vârsta fragedă, ca să devină mai sociabili.

ORA   4:00- 6:00
Copii a dimineții, născuți în aceste intervale de timp sunt liderii înnăscuți, ce pot avea o carieră de succes cu ușurință și să dețină un post important în viață. Își obțin scopurile ușor, au un caracter liniștit, sunt independenți și teribili de încăpăținați.

Acești copii sunt emotivi și iau totul în serios, le place să dicteze, să-i controleze și să-i manipuleze pe ceilalți, au dorința de a fi mereu primii în orice activitate. Printre slăbiciunile ce se manifestă și care o au se află egoismul, iar sinceritatea de care o dau dovadă poate să îi rănească pe cei apropiați.

ORA   6:00- 8:00
Copii născuți în aceste intervale de timp pot deveni cu siguranță renumiți și buni psihologi.
Ce ține de sănătate sunt foarte sensibili la mediul înconjurător, pot dezvolta ca anumite alergiile alimentare la copil. Acești copii adesea, sunt atrași de activități creative, de cercetare, dar pentru a obține succes au nevoie de disciplină.

Sunt persoane dificile, dar în realitate sunt foarte sensibili și sunt mereu gata să ofere și să ajute o mână de ajutor celor ce au nevoie. Acești copii sunt misterioși și secretoși, ce trebuie să stabilească o relație puternică cu tata încă din copilărie. Ei trebuie să petreacă timpul împreună, fără străini, pentru a forma și a avea o relație trainică.

ORA   8:00- 10:00
Calitatea sa de bază a copiilor născuți în aceste intervale de ore sunt determinate prin onestitate și omenia pe care o au. Sunt persoane diplomatice, sociabile, tacticoși și cel mai important politicoși. De cele mai multe ori părerile și deciziile proprii ale acestor copii coincid cu interesele majorității. Pot să dețină o carieră de succes în politică și sunt foarte atenți la imaginea pe care o afișează în public.

ORA   10:00- 12:00

Copii născuți la aceste intervale de ore sunt autoritari, disciplinați, materialiști, care au mari șanse de succes în viață. Dețin o putere miraculoasă de a depăși greutățile pentru a-și atinge scopurile dorite. Adesea, acești copii sunt interesați să facă tot ce își doresc, astfel părinții ar trebui să le controleze libertatea, și să le dezvolte acelea aspecte ale vieții la care copilul are cel mai mare interes.

ORA   12:00- 14:00

Copii amiezii sunt adesea visători, înclinați spre aventură, și sunt cei mai realiști. Sunt foarte creativi și sunt persoane ce nu își pot găsi locul de muncă pe plac, se plictisesc destul de repede de joburile care le dețin, sunt mereu în căutare a unor noi provocări, și se orientează deseori în domeniile de meserie creative. Nu le place să stea doar într-un loc, preferă să se mute cu traiul cât mai departe, și de asta preferă să studieze în străinătate. Energia de care dau dovadă își câștigă traiul fără probleme.

ORA   14:00 - 16:00
Copii născuți în aceste intervale de ore nu se tem de noi încercări, au abilitatea de a îndura orice eșec al vieții. Sunt persoane impulsive, au un instinct bine dezvoltat, sunt foarte curajoși și îndrăzneți.

Adesea, starea lor de sănătatea și imunitatea copiilor este slăbită și părinții ar trebui să aibă o mare grijă în alimentația sănătoasă copii, să introducă alimente ce cresc imunitatea la copii. O educație bună este cel mai valoros cadou ce îl pot primi de la părinți acești copii.

ORA   16:00- 18:00
Copii născuți la aceste ore sunt îndrăzneți, omenoși, care dezvoltă o prietenie de lungă durată, sunt încrezători, inteligenți, politicoși și tacticoși. În orice conflict au capacitatea să reușească cu tact să amelioreze conflictele. Acestor copii le place să comunice și să se implice în problemele mature, și din acest motiv părinți ar trebui să le dea o mare importanță să le explice cât mai curând posibil regulile vieții adulte.

ORA   18:00- 20:00
Copii serii născuți la ceste ore sunt persoane vesele, optimiste, știu să găsească o alternativă în cele mai dificile situații. Adesea, acești copii la maturitate întemeiază familii trainice și fericite de lungă durată. Se dedică în întregime ideilor și creativităților sale, prietenilor și a celor dragi.

ORA    20:00- 22:00
Născuți în acestor intervale de ore, au o calitate înnăscute de a fi lideri. Iubesc să citească, să călătorească, să descopere locuri și lucuri frumoase. Acești copii adesea, atrag atenție deosebită, sunt iubiți și respectați.

ORA    22:00- 24:00
Născuți la aceste intervale de ore, copii ce mereu sunt în centrul atenției. Sunt generoși ce au o calitate bună ca responsabilitatea, dar sunt și cei mai mari egoiști. Acești copii în maturitate creează căsnicii frumoase și fericite și se dedică în totalmente în carieră. Sunt foarte atrași de părinții săi, sunt mândri de ei și le copiază din mai multe puncte de vedere.

Sursa foto: babyblog.ru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu