7 aprilie 2019

Mamă de fată

"Cel mai încăpător și mai sigur loc din lume este sufletul mamei".    (Irina Binder)                                                                                       
În timp ce noi încercam să ne învățăm copiii totul despre viață, copiii noștri ne învață ce înseamnă viața cu adevărat. 
Între mamă și fiică se formează o legătură unică, diferită și frumoasă, în cazul că mama arată toată afecțiune și dragostea față de mica ei prințesă.

Adesea fetițele mici dezvoltă abilități lingvistice mai rapid decât băieții. Ele adoră să le povestească, să vorbească despre întâmplările și dorințele cu mama sa. O mamă este mai exigentă și redă un model de feminitate pentru fetița ei.

Toate fetițele de mici sunt impresionate și le place să fure pe furiș rujul, rimelul, sau chiar să se încalțe în pantofi și să se îmbrace în vestimentația mamei. Ce este un moment hazliu când le prindem la momentul faptei.

Relația dintre mamă și fiica ei trebuie să evolueze și să se schimbe cu timpul, este foarte important să-i dezvolte propria creativitate, propria personalitate ca să fie gata să se deschidă spre lumea exterioară.

Dragostea față de fetița voastră ia naștere prin atașament, care este un sentiment mult mai larg și mai complex. Legătura puternică dintre fiică și mamă de la început poate fi desăvârșită și perfectă, dar odată ce copilul va crește, între mamă și fiică pot apărea și situați ca certuri și neînțelegeri.

De aceea nu încercați să faceți din copilul vostru să devină sau să facă ceea ce nu ați devenit voi cândva, lăsa-ți copilul să fie liber, să aibă punctul său de vedere, că fiecare are gusturile și preferințele sale la modul său de viață. Permiteți fetei să demonstreze independența - nu ar trebui să fie o copie exactă a mamei sale.

Care este rolul legături în construirea relației cu copilul fetiță?

O legătură se încep încă de la concepție și pe perioada sarcinii, mama îi povestește, îi vorbește copilului său, aceste sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. În mod special mângâierile și cuvintele frumoase vorbind cu fetița pe perioada sarcinii, îi permit copilului să se simtă protejată, ce creează un atașament puternic în viitor.

În linii generale o bună legătură cu mama formează activ la construirea identități a copilului, a stimei și valorii copilului. De asemenea dacă fetița nu primește afecțiunea, dragostea deplină și relația pozitivă cu mama, aceasta la o vârstă fragedă poate avea dificultăți în comunicarea cu ceilalți în viitoarele sale relații sociale și deficiențe emoționale.

Ce înseamnă de fapt să fii o mămică de fetiță?

Fiind mama unei fete este, de asemenea, un joc, o distracție! Fiind o mama a unei prințese - este o expresie moale și constantă a sentimentelor unice.

  • Multe hăinuțe, rochițele frumoase
  • Diferite codițe cu bentițe colorate
  • Prima vizită la coafor cu mama
  • Vă veţi certa mereu din cauza părului
  • Primul ajutor în bucătărie și curățenie este fetița
  • Este prințesa model ce îmbracă hainele, probează toată încălțămintea, și încearcă toate rujurile tale
  • Fetița este cochetă, elegantă și creativă
  • Mama este modelul perfect pentru fetița ei, faceți fapte bune, vorbiții frumos, fiți darnici
  • Mămicile de fetițe sunt cointeresate să ofere odorașelor sale cât mai multe activități „pentru fetițe” de dansuri, balet, pian sau vioara, modeling, etc.
  • O mama este cu siguranță cea mai minunată și deosebita făptură Dumnezeiască din viața unei fetițe.
Sursa foto: ru.pngtree.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu