7 aprilie 2019

Interpretarea astrologică când sa născut copilul tău după anotimp și lună!

Sunt o mulțime de dovezi științifice că anotimpul și luna în care s-a născut copilul influențează starea de spirit, personalitatea, caracterul, sănătatea, dispoziția și mai târziu soarta în viață a omului. Ce secrete dezvăluie anotimpul și luna în care s-a nascut bebelușul vostru, ce importanță are și ce rol joacă în destinul fiecăruia în parte, aflați în continuare!

Copiii născuți Vara
Născuți în cel mai călduros sezon, sunt protejați și guvernați de Soare. Sunt mai predispuși să dezvolte alergiile alimentare la copil, starea lor de spirit ce domină lumină le creează o viață vesele și fericită.

Sunt persoane cu caracter puternic, lipsite de griji, deschiși și omenoși, sunt interesați de felul cum arată. Iubesc să se odihnească și să se simtă bine, le plac glumele, au un simț dezvoltat al umorului și le place să trăiască în libertate. Studiile din Budapesta au constatat că copii născuți în timpul verii, sunt adesea predispuși să aibă schimbări de dispoziție în timpul vieții lor adulte.

Iunie
Copii născuți în prima lună de vară sunt persoane cu firea sensibilă, sunt foarte atenți, discreți, politicoși și prietenoși. Întemeiază familii trainice și fericite , dețin o carieră de succes ca directori, executori, oamenii de știință.

Iulie
Copii lunii Iulie sunt echilibrați, sinceri, loiali, care cu ușurință creează prieteni. Pun mare preț pe familie și sunt dispuși să facă orice pentru a proteja relațiile personale.
Multe persoane născute în această lună sunt toleranți, creativi și înzestrați cu minți geniale, ce pot deveni în viitor renumiții artiști, cântăreți și constructori.

August
Copii lunii August, adesea își fac prieteni de lungă durată și trainică, fac parte din categoria oamenilor veseli, tacticoși, dictatori și corecți. Au calitatea de lider, sunt voinici și curajoși, depășesc orice probleme cu dificultăți. Ajung în viitor politicieni, scriitori, dictatori.

Copiii născuți Toamna
Sunt copii atletici și trăiesc mai mult, experții spun că sunt cei mai longevivi. Longevitatea apare ca urmare că născuți în sezonul toamnei sunt mai sănătoși decât alții.

Cercetările au arătat că majoritatea oamenilor care s-au născut între 1880 și 1895, au trăit până la vârsta de 100 de ani, chiar au și depășit acest prag. Copii născuți toamna își iubesc familia, sunt pasionali și capabili să facă față cu succes tuturor problemelor ce le stă în cale. Sunt ordonați, organizați și duc planurile cu succes până la sfârșit.

Septembrie
Copii lunii lui Septembrie sunt oamenii de succes, ce își pun singuri părerile și care analizează totul cu amănunțit. Sunt persoane muncitoare, inteligente, organizate, au o inteligență bine dezvoltată cu o memorie foarte bună.

Dar sunt și predispuși să critice pe alții și să le scoată în evidență toate greșelile. Devin oameni de succes academici, sportivi și activitatea lor preferată este să caute noi informații.

Octombrie
Copii lunii lui Octombrie, sunt persoane pline de farmec ce le reușesc să îi farmece pe ceilalți.
Au foarte mult noroc în viață, pun preț pe prietenie, sunt potențialii lideri în colectiv, dar au tendință să fie și egoiști. Sunt foarte sensibili, ușor de rănit, dar își revin destul de repede.
Fac o carieră de succes adesea în politică.

Noiembrie
Copii luni lui Octombrie sunt foarte sinceri, vorbăreți, pozitivi și plini de viață. Au multe idei cu o minte sclipitoare ce pot deveni cei mai buni doctori și polițiști.

Copiii născuți Iarna

Un studiu arătat că copii născuți în timpul sezonului de iarnă cel mai rece și friguros sunt mai inteligenți și cu un mare succes în viață, au posibilitatea scăzută de a dezvolta un temperament iritabil.

Dr. Russek spune că copii iernii sunt curajoși, energici, nu le plac să stea în casă și adoră provocările, nu cedează niciodată când știu că au dreptate, au calități de conducător care știu să își apere drepturile.

Decembrie

Copii lui Decembrie au o fire independentă, cu capacitatea de a deveni lider, sunt foarte creativi, ambițioși, care își i-au sarcinile în serios. Iubesc să citească, să călătorească, să învețe lucruri noi, și sunt mereu dispuși să ofere o mână de ajutor. Au o carieră de succes în postura de medic, dentist, design, sculptor, arhitect.

Ianuarie
Copii născuți în ianuarie sunt caracterizați prin succesele și reușitele din viață ce le au. Sunt amabili, prietenoși, sociabili, omenoși, ce își obțin scopurile cu brio. Acești copii sunt înclinați spre filosofie, au o gândire logică bine dezvoltată. Au o viață socială activă, dar uneori ignoră responsabilitățile de dragul distracției.

Februarie
Copii lui februarie sunt inteligenți, caracterizați prin disciplină, loialitate, sinceritate și onestitate.
În linii generale sunt persoane sociabile și foarte des devin sensibili. Fac o carieră de succes ca compozitori, artiști, profesori.

Copiii născuți Primăvara
Născuți în sezonul primăverii devin cei mai romantici și iubitori, sunt fermecători, optimiști, incurabili, deștepți, iscusiți, iubesc să cânte și să asculte muzică. Acești copii devin dictatori care sunt destinați să conducă, au tendința de a fi persoane extrem de pozitive.

Martie
Copii lunii Martie sunt plini de farmec sunt persoane secretoase ce își fac cu greu prieteni. În carieră devin faimoșii jurnaliști, pictori, muzicanți, compozitori și piloți.

Aprilie
Copiii născuți în această lună sunt înnăscuții dictatori, persoane vesele, creative, blânde și inteligente, echilibrați și plini de viață, dar uneori încăpăținați și impulsivi. Iubesc să fie în centrul atenției, să fie alături de cei dragi.

Mai
Copii lunii Mai sunt înzestrați cu frumusețea interioară, dar sunt și foarte încăpăținați se enervează foarte repede, ce reușesc să își găsească liniștea când stau singuri. Iubesc muzica, literatura, au sentimente profunde și sunt înclinați spre meserii artistice, devin renumiți sportivi și politicieni.

Sursa foto: vectorstock.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu