7 aprilie 2019

Ce semnifică ziua din săptămâna când sa născut copilul tău?

Pare cam destul de ciudat dar ziua din săptămână ne afectează soarta în marea parte! 
Caracterul fiecărui copil poate fi influențat, printre altele și de ziua în care s-a născut micuțul. 
Cele 7 zile ale săptămâni sunt denumite prin: Soare, Lună, Saturn, Marte, Venus, Jupiter, și Mercur - fiecare planetă îndrumă o zi și implicit existența celor născuți într-o anumită zi.

Cu toate acesta nu numai numele copilului poate afecta soarta, dar și ziua din săptămână poate afecta caracterul personal, natura sa și destinul copilului - potrivit astrologilor.

Luni - Ziua de luni este guvernată de Lună
Copii născuți în această zi sunt persoane îndrăznețe, curajoase, impresionabili, devotați și sensibili, în același timp sunt capricioși și încăpăținați. Acești copii sunt foarte afectuoși, au o relație strânsă cu mama. Au calități materne și se manifestă prin îngrijirea altora, de aceasta părinți ar trebuii sa le ofere în dar animale de companie.

În maturitate întemeiază familii fericite și trainice, casa și familia joacă un rol foarte important în viața sa. De asemenea, sunt foarte energici și întreprinzători, au capacitatea înnăscută să devină muzicanți, iubesc literatura, și să studieze limbi străine. Au un caracter schimbător și sunt predispuși să schimbe starea de spirit.

Marți - Marte
Planeta ce guvernează ziua de marți îi caracterizează pe copii prin impulsivitate. Uneori pot fi agresivi, tot aceasta se datorează când sunt răniți sau atacați verbal. Acești copii sunt energici , rapizi, imprevizibili, iubesc viteza, riscul, călătoriile și libertatea.

Sunt profesioniști buni, care nu cedează în fața problemelor, au un caracter solid și uneori războinici. Se caracterizează și prin trăsături precum curaj, perseverență și abilitatea de a obține obiectivele cu orice preț. Adesea, acești copii în viață sunt implicați în funcții militare.

Miercuri - Mercur
Cea mai fericită zi din săptămână, pentru că patronul ei este Mercur - Zeul Mesager al Zeilor. Copii născuți în această zi sunt foarte comunicabili, deștepți, receptivi, toleranți.
Au o gândire analitică ce rezolvă orice problemă prin comunicare, dau dovadă de o mare generozitate uneori chiar și prea exagerată.

Iubesc sinceritatea și stabilitatea, au o sănătate destul de bună, se recuperează destul de repede în condiții de stres. Își aleg profesie în diplomație, predare, scriere, jurnalism, ceva legat de acumularea și transmiterea informaților.

Joi - Jupiter
Copii născuți sub îndrumătorul lui Jupiter devin oamenii de succes, sunt capabili să gândească și să acționeze la nivel global. Este foarte important ca părinții acestor copii să le ofere o educație bună, să le ofere afecțiune și dragostea deplină.

Copii zilei de joi sunt foarte norocoși, au un suflețel curat cu inima bună, sunt disponibili să acorde o mână de ajutor celor ce au nevoie. Acești copii sunt înzestrați cu imaginație bogată și creativă, ce devin scriitori, filosofi, artiști, cântăreți, cu abilități organizatorici, știu cum să atragă atenția și să câștige banii.

Vineri - Venus
Copii născuți vineri sunt individuali, sensibili, fermecători, afectuoși, politicoși, romantici și visători incurabili. Sunt buni la gândire logică, mereu fericiți, dispuși să dea sfaturi utile și eficiente, își dedică în marea parte din timp în scopuri de caritate.

Adesea își aleg cariera în domeniul artei, actoriei, medicinei și construcției. Sunt cei mai buni organizatori, familiari, loiali, un aspect negativ al caracterului de Venus este faptul că, sunt vulnerabili și se enervează destul de repede din motive banale.

Sâmbătă - Saturn
Copii născuți sâmbăta sunt adesea secretoși și serioși, puteți să aveți încredere în acești copii ai Saturnului și să vă bazați împărtășind secretele, fiți siguri că acestea persoane nu vor divulga secretele voastre. Ei întotdeauna ajută sunt considerați oameni buni, afectuoși ce își iubesc familia. Născuți sâmbăta cresc oameni de știință, directori sau filosofi, sunt bunii conducători și economiști.

Duminică - Soarele
Copii născuți duminica sunt patronați de soare, sunt întotdeauna creativi, organizatori buni și plini de idei. Iubesc și se stăruie să fie mereu în centrul atenției, adoră să trăiască în confort și lux, sunt sinceri, vorbăreți, veseli, încrezători în forțele proprii, pot deveni și uneori impulsivi.

Acești copii ai Soarelui își stabilesc scopuri și nu văd obstacole, multe evenimente din viața lor se dezvoltă rapid în tot ce fac, trec prin viață cu capul sus și radiază optimismului, iar în soarta lor mai mult noroc decât eșec. Acești copii preferă să mănânce mâncăruri gustoase și bune, ce au un mare interes de a găti, din acești copii cresc cei mai buni bucătari.

Sursa foto: moonwomen.ru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu